Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shnefap FC Boryan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan passt de bal zonder na te denken. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladjyan onderschept slim de pass. Kaladjyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Kasparov de bal. Kasparov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Artsruni geeft een lange en hoge pass. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenosyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Haroutiunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Israelyan is nu in balbezit. Israelyan schiet op doel. Epremyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - FC Boryan 0:1

44e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan geeft de bal voor. Soghomonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan rent richting de bal. Melikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 54%, FC Boryan 46%.
shnefap - FC Boryan 0:1

50e minuut.
Kenosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan met een sublieme pass. Melikyan rent richting de bal. Melikyan haalt uit met een fantastische trap. Epremyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shnefap - FC Boryan 1:1

54e minuut.
Kenosyan passt de bal zonder na te denken. Makhanyan is nu in balbezit. Makhanyan geeft de bal voor. Melikyan rent richting de bal. Melikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Makhanyan rent richting de bal. Artsruni onderschept slim de pass. Israelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni draait met de bal, schiet en ... Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - FC Boryan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 51%, FC Boryan 49%.
shnefap - FC Boryan 1:2