Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stas FC DocA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Avagyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanikyan komt het veld opgelopen. Berberyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Der Malkhasyan komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Yanikyan rent richting de bal. Mahakyan rent richting de bal. Mahakyan passt de bal in één keer door. Pandunts rent richting de bal. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stas - FC DocA 1:0

18e minuut.
Ojaxyan geeft een lange en hoge pass. Xachikyan rent richting de bal. Xachikyan met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tsolakyan heeft problemen om de bal te vangen. Ojaxyan geeft een hoge lob. Xachikyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan met een sublieme pass. Ilouyan rent richting de bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Movsesyan probeert naar een medespeler te passen. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sanamyan kopt de bal weg. Pandunts is nu in balbezit. Met opzet legt Der Malkhasyan zijn tegenspeler op de grond. Der Malkhasyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 44%, FC DocA 56%.
stas - FC DocA 1:0

51e minuut.
Movsesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Tunboyacyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malkhazyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Yanikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahakyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sanamyan probeert naar een medespeler te passen. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan draait met de bal, schiet en ... Geghamyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malkhazyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stas - FC DocA 1:1

82e minuut.
Shahinyan rent richting de bal. Sanamyan rent richting de bal. Ilouyan rent richting de bal. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 45%, FC DocA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stas - FC DocA 1:1