Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shnefap vrejik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan speelt de bal door. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 0:1

12e minuut.
Tadevosyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Meschyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 0:2

18e minuut.
Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan geeft een hoge lob. Gasparyan probeert de bal aan de voet te houden. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sevakyan rent richting de bal. Sevakyan passt de bal in één keer door. Safaryan is nu in balbezit. Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 0:3

34e minuut.
Daar is Kalenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan geeft de bal voor. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 0:4

42e minuut.
Makhanyan is nu in balbezit. Areyan is nu in balbezit. Areyan passt de bal in één keer door. Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Epremyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 54%, vrejik 46%.
shnefap - vrejik 0:5

66e minuut.
Kasparov rent richting de bal. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan passt de bal zonder na te denken. Melikyan rent richting de bal. Melikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Melikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - vrejik 1:5

72e minuut.
Artsruni rent richting de bal. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gharabaghtsyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gharabaghtsyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gharabaghtsyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 59%, vrejik 41%.
shnefap - vrejik 1:5