Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vrejik FC DocA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Movsisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan begaat een overtreding. Movsisyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Meschyan heeft problemen om de bal te vangen. Der Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meschyan zijn tegenspeler op de grond. Der Malkhasyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 46%, FC DocA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vrejik - FC DocA 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tunboyacyan met een snelle inworp. Damadyan rent richting de bal. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egheyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damadyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damadyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khanchvankyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meschyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Papyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Avagyan geeft de bal voor. Damadyan rent richting de bal. Meschyan speelt de bal door. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Khanchvankyan trapt de bal weg. Damadyan rent richting de bal. Damadyan geeft de bal voor. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Papyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Damadyan geeft een hoge lob. Inworp. Ter Petrosyan met een snelle inworp. Meschyan rent richting de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 48%, FC DocA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vrejik - FC DocA 0:0