Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DocA FC Boryan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kaladjyan probeert naar een medespeler te passen. Ishtoyan is nu in balbezit. Ishtoyan geeft de bal voor. Artsruni springt en kopt de bal. Papyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Xachikyan geeft een hoge lob. Kaladjyan controleert de bal met de borst. Kaladjyan passt de bal met de wreef. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Israelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Israelyan passt de bal met de wreef. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DocA - FC Boryan 0:1

21e minuut.
Avagyan geeft een hoge lob. Soghomonyan rent richting de bal. Soghomonyan geeft de bal voor. Artsruni rent richting de bal. Artsruni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan speelt de bal door. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan draait met de bal, schiet en ... Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DocA 49%, FC Boryan 51%.
FC DocA - FC Boryan 0:1

56e minuut.
Haroutiunyan passt de bal met de wreef. Israelyan is nu in balbezit. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DocA - FC Boryan 0:2

64e minuut.
Epremyan met een harde bal richting middenveld. Khanchvankyan is nu in balbezit. Khanchvankyan geeft een hoge lob. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DocA - FC Boryan 1:2

82e minuut.
Ishtoyan kopt de bal weg. Daar is Berberyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberyan probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DocA 51%, FC Boryan 49%.
FC DocA - FC Boryan 1:2