Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shnefap alashkert
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Devoyan speelt de bal door. Gharabaghtsyan geeft de bal voor. Haroutiunyan rent richting de bal. Melikyan onderschept slim de pass. Melikyan haalt uit met een fantastische trap. Gasparyan bokst de bal weg.

8e minuut.
Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan rent richting de bal. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov draait met de bal, schiet en ... Gasparyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - alashkert 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 54%, alashkert 46%.
shnefap - alashkert 1:0

52e minuut.
Vahanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanazanyan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kalenyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Makhanyan de bal. Zanazanyan begaat een overtreding. Zanazanyan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mardanyan geeft een hoge lob. Kalenyan controleert de bal met de borst. Hovakimyan rent richting de bal. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melikyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - alashkert 2:0

60e minuut.
Kalenyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghazaryan met de inworp. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
shnefap - alashkert 2:1

66e minuut.
Safaryan geeft een hoge lob. Inworp. Avagian met een snelle inworp. Klungelig pakt Zanazanyan de bal. Zanazanyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mahakyan passt de bal met de wreef. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan speelt de bal door. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Melikyan is nu in balbezit. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kasparov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kasparov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kasparov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mahakyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mahakyan kan niet meer verder spelen. Chitilyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shnefap 53%, alashkert 47%.
shnefap - alashkert 2:1