Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alashkert shnefap
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


42e minuut.
Safaryan geeft een hoge lob. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan speelt de bal door. Yanikyan rent richting de bal. Yanikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alashkert 42%, shnefap 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alashkert - shnefap 0:0

48e minuut.
Devoyan geeft een hoge lob. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan begaat een overtreding. Avagian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Avagian kan niet meer verder spelen. Kenosyan met een sublieme pass. Yesayan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Yesayan met een snelle inworp. Yanikyan rent richting de bal. Yanikyan speelt de bal door. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
alashkert - shnefap 1:0

50e minuut.
Daar is Chitilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitilyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Hovakimyan de bal. Melikyan rent richting de bal. Melikyan draait met de bal, schiet en ... Gasparyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Yesayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yesayan probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan schiet op doel. Epremyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Epremyan met een harde bal richting middenveld. Herikyan kopt de bal weg. Haroutiunyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alashkert - shnefap 1:1

82e minuut.
Hovakimyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan geeft een hoge lob. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan haalt uit met een fantastische trap. Gasparyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alashkert 47%, shnefap 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alashkert - shnefap 1:1