Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vrejik ASER
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Suzmenyan is nu in balbezit. Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vrejik - ASER 0:1

11e minuut.
Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan passt de bal in één keer door. Philiposyan rent richting de bal. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Movsisyan rent richting de bal. Nazaretsyan rent richting de bal. Met opzet legt Movsisyan zijn tegenspeler op de grond. Movsisyan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Areyan met een sublieme pass. Mkoyan rent richting de bal. Mkoyan speelt de bal door. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Damadyan de bal. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan probeert naar een medespeler te passen. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan schiet op doel. Melikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ghoukassyan onderschept slim de pass. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan passt de bal met de wreef. Suzmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vrejik - ASER 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 62%, ASER 38%.
vrejik - ASER 0:2

53e minuut.
Mkoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan speelt de bal door. Nalbandyan is nu in balbezit. Nikolayan onderschept slim de pass. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Nazaretsyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Martinyan de bal. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan schiet op doel. Melikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vardanyan met een snelle inworp. Mkoyan rent richting de bal. Mkoyan schiet op doel. Mardanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vrejik - ASER 1:2

89e minuut.
Martinyan geeft een hoge lob. Navasardyan kopt de bal weg. Daar is Movsisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan schiet op doel. Melikyan bokst de bal weg.

90e minuut.
Damadyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazaretsyan met een snelle inworp. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Melikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vrejik - ASER 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 40%, ASER 60%.
vrejik - ASER 1:3