Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stas FC Boryan
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dabaghyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreasyan. Dabaghyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nigoghosyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Artsruni rent richting de bal. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Artsruni rent richting de bal. Tumanyan is nu in balbezit. Movsesyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Movsesyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Movsesyan is nu in balbezit. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan passt de bal met de wreef. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nigoghosyan onderschept slim de pass. Nigoghosyan passt de bal zonder na te denken. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni draait met de bal, schiet en ... Geghamyan probeert de bal aan de voet te houden. Kupelyan bokst de bal weg.

21e minuut.
Samvelyan onderschept slim de pass. Samvelyan geeft een lange en hoge pass. Ilouyan rent richting de bal. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yanikyan passt de bal in één keer door. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Samvelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haroutiunyan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsolakyan de bal. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 51%, FC Boryan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stas - FC Boryan 0:0

53e minuut.
Ishtoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armenakyan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Aharonyan onderschept slim de pass. Kaladjyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Movsesyan. Movsesyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Nigoghosyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Artsruni de bal. Geghamyan is nu in balbezit. Artsruni rent richting de bal. Artsruni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft de bal voor. Dabaghyan kopt de bal weg. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dabaghyan zal de hoekschop nemen. Kaladjyan kopt de bal weg. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 57%, FC Boryan 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stas - FC Boryan 0:0