Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alashkert Ararat (Abovyan City)
Normal Tactiek super 2 aporni
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Chitilyan probeert naar een medespeler te passen. Toumanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noubaryan rent richting de bal. Yanikyan onderschept slim de pass. Yanikyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alashkert 45%, Ararat (Abovyan City) 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alashkert - Ararat (Abovyan City) 0:0

55e minuut.
Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts geeft een hoge lob. Hovakimyan is nu in balbezit. Vardanyan is nu in balbezit. Vardanyan haalt uit met een fantastische trap. Gasparyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Shahinyan is nu in balbezit. Vahanyan is nu in balbezit. Shahinyan begaat een overtreding. Shahinyan krijgt een gele kaart. Vahanyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vahanyan kan niet meer verder spelen. Zanazanyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alashkert 52%, Ararat (Abovyan City) 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alashkert - Ararat (Abovyan City) 0:0