Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DocA shnefap
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Herikyan geeft de bal voor. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan speelt de bal door. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Berberyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan draait met de bal, schiet en ... Papyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Khanchvankyan geeft de bal voor. Inworp. Artsruni met een snelle inworp. Herikyan rent richting de bal. Herikyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC DocA - shnefap 0:1

12e minuut.
Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan passt de bal zonder na te denken. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Xachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sanamyan met een sublieme pass. Shahinyan rent richting de bal. Makhanyan is nu in balbezit. Shahinyan onderschept slim de pass. Shahinyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan passt de bal zonder na te denken. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan passt de bal zonder na te denken. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Melikyan onderschept slim de pass. Melikyan probeert naar een medespeler te passen. Herikyan is nu in balbezit. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan schiet op doel. Papyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Der Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kenosyan speelt de bal door. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DocA 50%, shnefap 50%.
FC DocA - shnefap 0:1

56e minuut.
Der Malkhasyan rent richting de bal. Der Malkhasyan geeft een lange en hoge pass. Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Xachikyan rent richting de bal. Xachikyan met een sublieme pass. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan draait met de bal, schiet en ... Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DocA - shnefap 1:1

70e minuut.
Herikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mouradyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Shahinyan is nu in balbezit. Safaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan onderschept slim de pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DocA - shnefap 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DocA 56%, shnefap 44%.
FC DocA - shnefap 2:1