Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DORTMUNDI BORUSIA argam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Sahakyan kopt de bal weg. Arcruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcruni met een sublieme pass. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel. Avagian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:0

17e minuut.
Tamanyan speelt de bal door. Arcruni probeert naar een medespeler te passen. Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanyan haalt uit met een fantastische trap. Fustikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lusinyan speelt de bal door. Palatyan is nu in balbezit. Palatyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Inesyan de bal. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arakelyan is nu in balbezit. Tamanyan is nu in balbezit. Arakelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arakelyan krijgt een gele kaart. Tamanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lusinyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:1

36e minuut.
Arcruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispiryan onderschept slim de pass. Ispiryan passt de bal met de wreef. Tamanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inesyan met de inworp. Daar is Lusinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusinyan geeft een hoge lob. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 58%, argam 42%.
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:2

51e minuut.
Tankyan speelt de bal door. Arcruni met een sublieme pass. Mnatsakanyan speelt de bal door. Klungelig pakt Bagratuni de bal. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan onderschept slim de pass. Lusinyan speelt de bal door. Frunzyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:3

56e minuut.
Minasyan met een sublieme pass. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni passt de bal in één keer door. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Minasyan rent richting de bal. Lusinyan geeft een hoge lob. Frunzyan geeft een hoge lob. Bagratuni springt en kopt de bal. Avagian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Minasyan geeft een hoge lob. Palatyan is nu in balbezit. Inesyan begaat een overtreding. Palatyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Palatyan kan niet meer verder spelen. Charikyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 48%, argam 52%.
DORTMUNDI BORUSIA - argam 1:3