Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EJMIACIN BAGDASARYAN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan passt de bal in één keer door. Nazaryan rent richting de bal. Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Movsisyan passt de bal in één keer door. Areyan rent richting de bal. Areyan passt de bal met de wreef. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Jknavoryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jknavoryan probeert naar een medespeler te passen. Gevorgyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jigarkhanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EJMIACIN - BAGDASARYAN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 46%, BAGDASARYAN 54%.
EJMIACIN - BAGDASARYAN 1:0

46e minuut.
Areyan is nu in balbezit. Jknavoryan onderschept slim de pass. Jknavoryan passt de bal in één keer door. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jigarkhanyan is nu in balbezit. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan geeft de bal voor. Areyan rent richting de bal. Areyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Movsisyan is nu in balbezit. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan schiet op doel. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 43%, BAGDASARYAN 57%.
EJMIACIN - BAGDASARYAN 1:0