Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAGDASARYAN EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten matig
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan geeft een lange en hoge pass. Gevorgyan kan de bal niet met de borst controleren. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Martinyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Areyan de bal onder controle te krijgen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan onderschept slim de pass. Areyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Nazaretsyan met een sublieme pass. Movsisyan is nu in balbezit. Shahbazyan onderschept slim de pass. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nazaryan geeft een hoge lob. Inworp. Mkhitaryan met een snelle inworp. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. Manasyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Movsisyan de bal onder controle te krijgen. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan passt de bal met de wreef. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Martinyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkhitaryan is nu in balbezit. Nazaryan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nazaryan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 47%, EJMIACIN 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAGDASARYAN - EJMIACIN 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 44%, EJMIACIN 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAGDASARYAN - EJMIACIN 0:0