Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Khoren FIMA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Khchoyan geeft de bal voor. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arturyan. Arturyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Makhanyan controleert de bal met de borst. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan geeft een hoge lob. Toroyan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan probeert naar een medespeler te passen. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Telunts met de inworp. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Toroyan de bal. Toroyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ishkhanyan passt de bal zonder na te denken. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan speelt de bal door. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arturyan passt de bal zonder na te denken. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan passt de bal zonder na te denken. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - FIMA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khoren 56%, FIMA 44%.
FC Khoren - FIMA 1:0

54e minuut.
Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jigarkhanyan. Shirinyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shirinyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan draait met de bal, schiet en ... Ishtoyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan onderschept slim de pass. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - FIMA 2:0

87e minuut.
Areyan geeft de bal voor. Inworp. Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khoren 35%, FIMA 65%.
FC Khoren - FIMA 2:0