Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIMA FC Khoren
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Makhanyan geeft een hoge lob. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan passt de bal met de wreef. Toroyan heeft problemen om de bal te vangen. Toroyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Jigarkhanyan passt de bal in één keer door. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan passt de bal in één keer door. Toroyan rent richting de bal. Toroyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fustikyan onderschept slim de pass. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan passt de bal zonder na te denken. Toroyan rent richting de bal. Toroyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan probeert naar een medespeler te passen. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Minasyan is nu in balbezit. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan speelt de bal door. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Muradyan de bal onder controle te krijgen. Geghamyan rent richting de bal. Met opzet legt Makhanyan zijn tegenspeler op de grond. Makhanyan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varteresyan trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Makhanyan de bal onder controle te krijgen. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - FC Khoren 1:0

24e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Makhanyan rent richting de bal. Met opzet legt Geghamyan zijn tegenspeler op de grond. Geghamyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jigarkhanyan is nu in balbezit. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan passt de bal zonder na te denken. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Minasyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shirinyan. Minasyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geghamyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Kalenyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galstyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Muradyan met de inworp. Arturyan is nu in balbezit. Geghamyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geghamyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIMA 46%, FC Khoren 54%.
FIMA - FC Khoren 1:0

58e minuut.
Muradyan met de inworp. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan geeft een hoge lob. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fustikyan met een sublieme pass. Mirzoyan rent richting de bal. Toroyan onderschept slim de pass. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Areyan de bal. Areyan geeft een lange en hoge pass. Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - FC Khoren 2:0

85e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amiryan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIMA 39%, FC Khoren 61%.
FIMA - FC Khoren 2:0