Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EJMIACIN DORTMUNDI BORUSIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kroyan speelt de bal door. Klungelig pakt Dourgaryan de bal. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Minasyan rent richting de bal. Minasyan passt de bal in één keer door. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jknavoryan is nu in balbezit. Jknavoryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EJMIACIN - DORTMUNDI BORUSIA 1:0

21e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Mnatsakanyan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EJMIACIN - DORTMUNDI BORUSIA 1:1

40e minuut.
Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan geeft een hoge lob. Minasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Nazaryan is nu in balbezit. Bagratuni begaat een overtreding. Bagratuni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 35%, DORTMUNDI BORUSIA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EJMIACIN - DORTMUNDI BORUSIA 1:1

46e minuut.
Minasyan passt de bal in één keer door. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaretsyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazaretsyan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jknavoryan is nu in balbezit. Jknavoryan geeft de bal voor. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Arcruni begaat een overtreding. Nazaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Minasyan met een snel genomen vrije trap. Jigarkhanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kroyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movsisyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jknavoryan rent richting de bal. Jknavoryan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movsisyan met een snelle inworp. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan rent richting de bal. Jknavoryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Geghamyan geeft een hoge lob. Inworp. Charikyan met de inworp. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nazaretsyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Movsisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frunzyan de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EJMIACIN - DORTMUNDI BORUSIA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 44%, DORTMUNDI BORUSIA 56%.
EJMIACIN - DORTMUNDI BORUSIA 2:1