Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DORTMUNDI BORUSIA EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.6
average Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan geeft de bal voor. Minassyan rent richting de bal. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Balyan passt de bal in één keer door. Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Minasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagratuni de bal onder controle te krijgen. Palatyan is nu in balbezit. Palatyan met een sublieme pass. Balyan rent richting de bal. Balyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arcruni passt de bal zonder na te denken. Bagratuni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazaryan. Nazaryan krijgt een gele kaart. Bagratuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balyan wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Shahbazyan rent richting de bal. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan onderschept slim de pass. Shahbazyan onderschept slim de pass. Shahbazyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Nazaryan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan geeft de bal voor. Daar is Bagratuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Manasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Minasyan geeft een lange en hoge pass. Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Palatyan rent richting de bal. Palatyan geeft een lange en hoge pass. Bagratuni is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jknavoryan met een sublieme pass. Minasyan rent richting de bal. Balyan onderschept slim de pass. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - EJMIACIN 1:0

44e minuut.
Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan schiet op doel. Doeltrap. Khalatyan trapt de bal weg van het doel. Movsisyan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 27%, EJMIACIN 73%.
DORTMUNDI BORUSIA - EJMIACIN 1:0

53e minuut.
Mnatsakanyan passt de bal in één keer door. Daar is Balyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balyan passt de bal met de wreef. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jknavoryan speelt de bal door. Nazaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcruni. Arcruni krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Balyan speelt de bal door. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - EJMIACIN 2:0

82e minuut.
Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan geeft een lange en hoge pass. Shahbazyan rent richting de bal. Jknavoryan rent richting de bal. Jknavoryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Khalatyan rent richting de bal. Khalatyan geeft een hoge lob. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - EJMIACIN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 39%, EJMIACIN 61%.
DORTMUNDI BORUSIA - EJMIACIN 3:0