Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xcho FC Khoren
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Movsisyan geeft een hoge lob. Minassyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fillippyan rent richting de bal. Fillippyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Galstyan de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mousheghyan passt de bal zonder na te denken. Tsarukyan is nu in balbezit. Movsisyan is nu in balbezit. Tsarukyan onderschept slim de pass. Tsarukyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xcho 37%, FC Khoren 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xcho - FC Khoren 0:0

50e minuut.
Fustikyan geeft een lange en hoge pass. Kasilyan kopt de bal weg. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Telunts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minassyan de bal. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Fillippyan speelt de bal door. Mousheghyan rent richting de bal. Mousheghyan passt de bal met de wreef. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xcho 30%, FC Khoren 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xcho - FC Khoren 0:0