Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DORTMUNDI BORUSIA BAGDASARYAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kroyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Frunzyan de bal onder controle te krijgen. Areyan is nu in balbezit. Areyan haalt uit met een fantastische trap. Fustikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sarksyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcruni is nu in balbezit. Arcruni passt de bal met de wreef. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - BAGDASARYAN 1:0

11e minuut.
Areyan is nu in balbezit. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Areyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan met een sublieme pass. Sarafyan rent richting de bal. Areyan rent richting de bal. Areyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DORTMUNDI BORUSIA - BAGDASARYAN 1:1

22e minuut.
Minasyan onderschept slim de pass. Sarksyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minasyan. Minasyan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Movsisyan onderschept slim de pass. Dourgaryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Movsisyan. Movsisyan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Arcruni geeft een lange en hoge pass. Sarksyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarksyan met een sublieme pass. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - BAGDASARYAN 1:2

36e minuut.
Daar is Minasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minasyan. Minasyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 53%, BAGDASARYAN 47%.
DORTMUNDI BORUSIA - BAGDASARYAN 1:2

64e minuut.
Arakelyan rent richting de bal. Arakelyan geeft de bal voor. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni schiet op doel. Gevorgyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Arcruni geeft een hoge lob. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 46%, BAGDASARYAN 54%.
DORTMUNDI BORUSIA - BAGDASARYAN 1:2