Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAGDASARYAN DORTMUNDI BORUSIA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mikaelyan geeft een lange en hoge pass. Tatoyan rent richting de bal. Bagratuni onderschept slim de pass. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. Dokhoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAGDASARYAN - DORTMUNDI BORUSIA 0:1

3e minuut.
Areyan speelt de bal door. Daar is Sarafyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Dokhoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAGDASARYAN - DORTMUNDI BORUSIA 0:2

29e minuut.
Daar is Arakelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafyan is nu in balbezit. Areyan is nu in balbezit. Areyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 50%, DORTMUNDI BORUSIA 50%.
BAGDASARYAN - DORTMUNDI BORUSIA 0:2

49e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tatoyan de bal. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mikaelyan rent richting de bal. Palatyan is nu in balbezit. Movsisyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Movsisyan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan passt de bal zonder na te denken. Areyan heeft problemen om de bal te vangen. Areyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sarafyan geeft een hoge lob. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan maakt een afschuwelijke overtreding. Arakelyan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kroyan geeft een lange en hoge pass. Movsisyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Sarafyan onderschept slim de pass. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 50%, DORTMUNDI BORUSIA 50%.
BAGDASARYAN - DORTMUNDI BORUSIA 0:2