Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argam EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Jknavoryan rent richting de bal. Tamanyan is nu in balbezit. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan geeft een hoge lob. Grigoryan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Movsesyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argam - EJMIACIN 0:1

12e minuut.
Movsesyan geeft een hoge lob. Nazaryan kopt de bal weg. Lusinyan heeft problemen om de bal te vangen. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... Avagian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tankyan passt de bal met de wreef. Inesyan geeft de bal voor. Jigarkhanyan kopt de bal weg. Tamanyan is nu in balbezit. Tamanyan schiet op doel. Manasyan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tankyan neemt de hoekschop. Ispiryan is nu in balbezit. Ispiryan schiet op doel. Klungelig pakt Minassyan de bal. Manasyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Geghamyan passt de bal met de wreef. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lusinyan. Nazaryan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nazaryan kan niet meer verder spelen. Mamikonyan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Movsesyan probeert de bal aan de voet te houden. Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan met een sublieme pass. Tamanyan is nu in balbezit. Tamanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan speelt de bal door. Frunzyan is nu in balbezit. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argam 55%, EJMIACIN 45%.
argam - EJMIACIN 0:1

50e minuut.
Ispiryan heeft problemen om de bal te vangen. Nazaretsyan rent richting de bal. Ispiryan begaat een overtreding. Ispiryan krijgt een gele kaart. Nazaretsyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minasyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avagian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ispiryan rent richting de bal. Ispiryan passt de bal in één keer door. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Tamanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan speelt de bal door. Ispiryan geeft de bal voor. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argam 38%, EJMIACIN 62%.
argam - EJMIACIN 0:1