Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Van FC Khoren
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
7 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Areyan met de inworp. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Shirinyan speelt de bal door. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Melikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Levonyan. Areyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Shirinyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Melikyan trapt de bal weg. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan passt de bal met de wreef. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Telunts geeft de bal voor. Makhanyan rent richting de bal. Ilouyan begaat een overtreding. Ilouyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 35%, FC Khoren 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Van - FC Khoren 0:0

47e minuut.
Levonyan rent richting de bal. Margaryan is nu in balbezit. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galstyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Makhanyan is nu in balbezit. Avetissyan begaat een overtreding. Makhanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shirinyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan passt de bal in één keer door. Margaryan is nu in balbezit. Levonyan rent richting de bal. Levonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 25%, FC Khoren 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Van - FC Khoren 0:0