Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xcho EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Fillippyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillippyan geeft de bal voor. Torossyan is nu in balbezit. Torossyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xcho - EJMIACIN 1:0

23e minuut.
Mousheghyan is nu in balbezit. Mousheghyan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tsarukyan de bal onder controle te krijgen. Mousheghyan is nu in balbezit. Mousheghyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan passt de bal zonder na te denken. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan schiet op doel. Manasyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xcho - EJMIACIN 2:0

29e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan met een sublieme pass. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan schiet op doel. Manasyan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xcho 41%, EJMIACIN 59%.
xcho - EJMIACIN 2:0

52e minuut.
Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Torossyan met een sublieme pass. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Karapetyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xcho - EJMIACIN 3:0

68e minuut.
Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan speelt de bal door. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Minassyan probeert de bal aan de voet te houden. Manasyan bokst de bal weg.

71e minuut.
Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan met een sublieme pass. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Jknavoryan is nu in balbezit. Jknavoryan haalt uit met een fantastische trap. Frunzyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fillippyan rent richting de bal. Fillippyan passt de bal met de wreef. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mousheghyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xcho 44%, EJMIACIN 56%.
xcho - EJMIACIN 3:0