Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DORTMUNDI BORUSIA FIMA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Minasyan speelt de bal door. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan geeft een lange en hoge pass. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Geghamyan met een sublieme pass. Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroyan passt de bal met de wreef. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel. Ishtoyan bokst de bal weg.

38e minuut.
Dourgaryan heeft problemen om de bal te vangen. Dourgaryan passt de bal met de wreef. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - FIMA 1:0

41e minuut.
Arcruni is nu in balbezit. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Fustikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DORTMUNDI BORUSIA - FIMA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 39%, FIMA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DORTMUNDI BORUSIA - FIMA 1:1

47e minuut.
Mnatsakanyan met een sublieme pass. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan begaat een overtreding. Jigarkhanyan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mirzoyan speelt de bal door. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan speelt de bal door. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Charikyan is nu in balbezit. Charikyan passt de bal in één keer door. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Ishtoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUNDI BORUSIA - FIMA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUNDI BORUSIA 50%, FIMA 50%.
DORTMUNDI BORUSIA - FIMA 2:1