Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIMA DORTMUNDI BORUSIA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Muradyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mnatsakanyan de bal. Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Muradyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mnatsakanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arcruni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 0:1

24e minuut.
Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Balyan passt de bal met de wreef. Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ishkhanyan met een sublieme pass. Kalenyan is nu in balbezit. Minasyan rent richting de bal. Minasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Balyan passt de bal met de wreef. Mirzoyan is nu in balbezit. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Ishtoyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIMA 66%, DORTMUNDI BORUSIA 34%.
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 0:2

70e minuut.
Mnatsakanyan met een sublieme pass. Balyan rent richting de bal. Bagratuni is nu in balbezit. Balyan is nu in balbezit. Balyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 0:3

73e minuut.
Arcruni speelt de bal door. Inworp. Muradyan met de inworp. Shahgeldyan geeft de bal voor. Kalenyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 1:3

80e minuut.
Mnatsakanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charikyan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balyan rent richting de bal. Balyan geeft een lange en hoge pass. Ishtoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIMA 69%, DORTMUNDI BORUSIA 31%.
FIMA - DORTMUNDI BORUSIA 1:3