Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Van EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avetyan. Movsisyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Klungelig pakt Avetyan de bal. Jknavoryan is nu in balbezit. Jknavoryan passt de bal met de wreef. Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nazaretsyan rent richting de bal. Nazaretsyan probeert naar een medespeler te passen. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan schiet op doel. Melikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Van - EJMIACIN 0:1

21e minuut.
Nazaryan onderschept slim de pass. Nazaryan geeft een hoge lob. Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaryan rent richting de bal. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilouyan de bal onder controle te krijgen. Jknavoryan rent richting de bal. Jknavoryan speelt de bal door. Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Van - EJMIACIN 0:2

30e minuut.
Nazaretsyan met de inworp. Jknavoryan is nu in balbezit. Ilouyan speelt de bal door. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Van - EJMIACIN 0:3

33e minuut.
Inworp. Nazaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan met een sublieme pass. Ilouyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Avetyan is nu in balbezit. Avetyan geeft een lange en hoge pass. Minasyan probeert de bal aan de voet te houden. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan draait met de bal, schiet en ... Manasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 32%, EJMIACIN 68%.
Real Madrid Van - EJMIACIN 0:3

46e minuut.
Ilouyan is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan geeft een hoge lob. Jknavoryan rent richting de bal. Jknavoryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Frunzyan de bal. Iskyan is nu in balbezit. Frunzyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunzyan krijgt een gele kaart. Iskyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avetissyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nazaryan passt de bal zonder na te denken. Iskyan is nu in balbezit. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal met de wreef. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan verovert de bal door een tackle van achteren. Iskyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Iskyan probeert naar een medespeler te passen. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan geeft een hoge lob. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 41%, EJMIACIN 59%.
Real Madrid Van - EJMIACIN 0:3