Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAGDASARYAN xcho
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Movsisyan geeft een lange en hoge pass. Tabanyan heeft problemen om de bal te vangen. Areyan rent richting de bal. Areyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAGDASARYAN - xcho 1:0

5e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan onderschept slim de pass. Beglaryan passt de bal met de wreef. Areyan is nu in balbezit. Areyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mousheghyan met een sublieme pass. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gevorgyan kopt de bal weg. Movsisyan rent richting de bal. Mousheghyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mousheghyan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Torossyan met een snelle inworp. Mousheghyan is nu in balbezit. Mousheghyan geeft een lange en hoge pass. Tsarukyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Tsarukyan is nu in balbezit. Mousheghyan rent richting de bal. Mousheghyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 67%, xcho 33%.
BAGDASARYAN - xcho 1:0

55e minuut.
Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan geeft een hoge lob. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan schiet op doel. Tabanyan probeert de bal aan de voet te houden. Frunzyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan probeert naar een medespeler te passen. Mermeryan is nu in balbezit. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarafyan de bal onder controle te krijgen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan onderschept slim de pass. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAGDASARYAN 50%, xcho 50%.
BAGDASARYAN - xcho 1:0