Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Khoren EJMIACIN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan onderschept slim de pass. Toroyan rent richting de bal. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Manasyan niet meer kan verder spelen. Andreasyan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Makhanyan passt de bal zonder na te denken. Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan speelt de bal door. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - EJMIACIN 1:0

15e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazaretsyan met de inworp. Jknavoryan is nu in balbezit. Jknavoryan schiet op doel. Varteresyan bokst de bal weg.

16e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Toroyan rent richting de bal. Minassyan onderschept slim de pass. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - EJMIACIN 2:0

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arturyan zal de hoekschop nemen. Daar is Karapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arturyan neemt de hoekschop. Shirinyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - EJMIACIN 3:0

35e minuut.
Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan passt de bal met de wreef. Minassyan rent richting de bal. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap. Andreasyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan draait met de bal, schiet en ... Andreasyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - EJMIACIN 4:0

40e minuut.
Makhanyan onderschept slim de pass. Makhanyan speelt de bal door. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan haalt uit met een fantastische trap. Andreasyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khoren - EJMIACIN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khoren 33%, EJMIACIN 67%.
FC Khoren - EJMIACIN 5:0

56e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. Makhanyan heeft problemen om de bal te vangen. Makhanyan passt de bal in één keer door. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan schiet op doel. Andreasyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan speelt de bal door. Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Karapetyan is nu in balbezit. Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frunzyan rent richting de bal. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shirinyan geeft de bal voor. Toroyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Shahbazyan is nu in balbezit. Movsisyan is nu in balbezit. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan draait met de bal, schiet en ... Varteresyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fustikyan rent richting de bal. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan passt de bal met de wreef. Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan schiet op doel. Varteresyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Minasyan is nu in balbezit. Makhanyan is nu in balbezit. Makhanyan passt de bal met de wreef. Shahbazyan rent richting de bal. Shahbazyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khoren 49%, EJMIACIN 51%.
FC Khoren - EJMIACIN 5:0