Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EJMIACIN FIMA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Khchoyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunzyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frunzyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shahbazyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EJMIACIN - FIMA 1:0

29e minuut.
Movsisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Movsisyan krijgt een gele kaart. Movsisyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mamikonyan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geghamyan de bal. Geghamyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EJMIACIN - FIMA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 52%, FIMA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EJMIACIN - FIMA 1:1

51e minuut.
Muradyan kopt de bal weg. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amiryan. Amiryan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jigarkhanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shahgeldyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Minasyan passt de bal zonder na te denken. Kalenyan is nu in balbezit. Minassyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minassyan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaryan met een sublieme pass. Jknavoryan is nu in balbezit. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EJMIACIN 57%, FIMA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EJMIACIN - FIMA 1:1