Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Van DORTMUNDI BORUSIA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Daar is Arakelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaryan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nazaryan krijgt een gele kaart. Mnatsakanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mnatsakanyan met een snel genomen vrije trap. Dokhoyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagratuni. Bagratuni krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ghazarosyan geeft de bal voor. Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan met een sublieme pass. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dokhoyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kroyan passt de bal in één keer door. Ghoukassyan rent richting de bal. Kroyan maakt een afschuwelijke overtreding. Kroyan krijgt een gele kaart. Ghoukassyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghoukassyan met een snel genomen vrije trap. Shageldyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Shageldyan probeert naar een medespeler te passen. Mnatsakanyan kopt de bal weg. Balyan speelt de bal door. Klungelig pakt Bagratuni de bal. Bagratuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 49%, DORTMUNDI BORUSIA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Van - DORTMUNDI BORUSIA 0:0

49e minuut.
Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Balyan rent richting de bal. Balyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ilouyan probeert naar een medespeler te passen. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan passt de bal in één keer door. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ghazarosyan de bal. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Melikyan trapt de bal weg. Palatyan probeert naar een medespeler te passen. Arakelyan is nu in balbezit. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan schiet op doel. Shageldyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Van 38%, DORTMUNDI BORUSIA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Van - DORTMUNDI BORUSIA 0:0