Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMENIYA Kotayq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Herikyan met een sublieme pass. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan schiet op doel. Klungelig pakt Avagian de bal. Ispiryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Danayan onderschept slim de pass. Danayan met een sublieme pass. Zakaryan rent richting de bal. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Herikyan geeft de bal voor. Mheryan kopt de bal weg. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - Kotayq 0:1

24e minuut.
Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan speelt de bal door. Avagyan geeft een lange en hoge pass. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Khanchvankyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herikyan met de inworp. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Herikyan passt de bal met de wreef. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan schiet op doel. Ispiryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 51%, Kotayq 49%.
ARMENIYA - Kotayq 0:1

50e minuut.
Areyan passt de bal in één keer door. Daar is Aivazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharatyan rent richting de bal. Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan schiet op doel. Yeghiazaryan bokst de bal weg.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Haroutiunyan de bal onder controle te krijgen. Saribekyan onderschept slim de pass. Saribekyan geeft een lange en hoge pass. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan is nu in balbezit. Tsolakyan rent richting de bal. Herikyan onderschept slim de pass. Herikyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Orbelyan met een snelle inworp. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMENIYA - Kotayq 1:1

65e minuut.
Aharonyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aivazyan de bal onder controle te krijgen. Avagyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - Kotayq 1:2

71e minuut.
Aivazyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kharatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - Kotayq 1:3

88e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan speelt de bal door. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Ispiryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 49%, Kotayq 51%.
ARMENIYA - Kotayq 1:3