Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vahananc Ararat-2003
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sadoyan geeft de bal voor. Rafaelyan is nu in balbezit. Rafaelyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baveyan de bal. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Ararat-2003 1:0

17e minuut.
Chorekyan kan de bal niet met de borst controleren. Chorekyan geeft een hoge lob. Petrosyan kopt de bal weg. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan probeert naar een medespeler te passen. Manaryan rent richting de bal. Manaryan schiet op doel. Abrahamyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 66%, Ararat-2003 34%.
Fc Vahananc - Ararat-2003 1:0

58e minuut.
Yeghiazaryan met een sublieme pass. Manaryan rent richting de bal. Khachatryan is nu in balbezit. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vahananc - Ararat-2003 1:1

63e minuut.
Hovivyan rent richting de bal. Hovivyan geeft een hoge lob. Petrosyan kopt de bal weg. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rafaelyan geeft een hoge lob. Yeghiazaryan is nu in balbezit. Khachunts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khachunts krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Khorenyan met een harde bal richting middenveld. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan speelt de bal door. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts haalt uit met een fantastische trap. Khorenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 42%, Ararat-2003 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vahananc - Ararat-2003 1:1