Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vano Kotayq
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan rent richting de bal. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vano - Kotayq 1:0

12e minuut.
Khanchvankyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouradyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samvelyan is nu in balbezit. Samvelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Samvelyan passt de bal zonder na te denken. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan is nu in balbezit. Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Koryunyan is nu in balbezit. Khanchvankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khanchvankyan geeft de bal voor. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vano - Kotayq 1:1

38e minuut.
Mheryan passt de bal zonder na te denken. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Daribyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Geghamyan met een sublieme pass. Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan onderschept slim de pass. Mouradyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan geeft de bal voor. Klungelig pakt Aivazyan de bal. Aivazyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 41%, Kotayq 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vano - Kotayq 1:1

66e minuut.
Duzyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saribekyan met een snelle inworp. Danayan is nu in balbezit. Danayan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Danayan de bal. Geghamyan rent richting de bal. Aivazyan begaat een overtreding. Aivazyan krijgt een gele kaart. Geghamyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Malkhasyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Aivazyan schiet op doel. Martirosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mheryan geeft een hoge lob. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vano - Kotayq 1:2

81e minuut.
Andonyan onderschept slim de pass. Andonyan passt de bal met de wreef. Inworp. Geghamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khalatyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 58%, Kotayq 42%.
vano - Kotayq 1:2