Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotayq vano
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Samvelyan rent richting de bal. Samvelyan speelt de bal door. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - vano 0:1

4e minuut.
Khalatyan probeert naar een medespeler te passen. Hovannisyan probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan speelt de bal door. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan draait met de bal, schiet en ... Ispiryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - vano 0:2

9e minuut.
Samvelyan passt de bal zonder na te denken. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Khanchvankyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - vano 0:3

17e minuut.
Nalbandian speelt de bal door. Tsolakyan is nu in balbezit. Tsolakyan speelt de bal door. Samvelyan is nu in balbezit. Samvelyan haalt uit met een fantastische trap. Ispiryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Samvelyan rent richting de bal. Koryunyan rent richting de bal. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan onderschept slim de pass. Koryunyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Mheryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geghamyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Geghamyan met een snel genomen vrije trap. Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 68%, vano 32%.
Kotayq - vano 0:3

57e minuut.
Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan geeft de bal voor. Matevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - vano 0:4

64e minuut.
Mouradyan kopt de bal weg. Saribekyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan schiet op doel. Daribyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - vano 1:4

74e minuut.
Ispiryan met een harde bal richting middenveld. Geghamyan kopt de bal weg. Daar is Nalbandian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalatyan is nu in balbezit. Khalatyan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 62%, vano 38%.
Kotayq - vano 1:4