Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMENIYA GAGIK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan passt de bal zonder na te denken. Sekoyan rent richting de bal. Sekoyan haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Avagyan is nu in balbezit. Avagyan passt de bal zonder na te denken. Orbelyan rent richting de bal. Sekoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan rent richting de bal. Emilyan passt de bal zonder na te denken. Sekoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan probeert naar een medespeler te passen. Hamikyan rent richting de bal. Sekoyan onderschept slim de pass. Sekoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - GAGIK 0:1

22e minuut.
Sekoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan geeft een lange en hoge pass. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Orbelyan geeft een hoge lob. Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan geeft een hoge lob. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 63%, GAGIK 37%.
ARMENIYA - GAGIK 0:1

50e minuut.
Yuspashyan geeft een hoge lob. Sargsyan kopt de bal weg. Davtyan heeft problemen om de bal te vangen. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sekoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeghiazaryan bokst de bal weg.

60e minuut.
Davtyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuspashyan met een snelle inworp. Emilyan rent richting de bal. Emilyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - GAGIK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 57%, GAGIK 43%.
ARMENIYA - GAGIK 0:2