Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Abovyan City Ararat-2003
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan passt de bal met de wreef. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Yeghiazaryan probeert naar een medespeler te passen. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan geeft een hoge lob. Manaryan rent richting de bal. Manaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Voskanyan geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan geeft een lange en hoge pass. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tadevosyan kopt de bal weg. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 57%, Ararat-2003 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Abovyan City - Ararat-2003 0:0

72e minuut.
Orbelyan onderschept slim de pass. Orbelyan geeft de bal voor. Iskyan rent richting de bal. Iskyan draait met de bal, schiet en ... Khorenyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abovyan City - Ararat-2003 1:0

88e minuut.
Avetikyan met een sublieme pass. Sismanyan is nu in balbezit. Sismanyan probeert naar een medespeler te passen. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan haalt uit met een fantastische trap. Khorenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abovyan City - Ararat-2003 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 38%, Ararat-2003 62%.
FC Abovyan City - Ararat-2003 2:0