Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-2003 FC Abovyan City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan maakt een afschuwelijke overtreding. Erzrumyan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Yanikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Iskyan de bal. Yeghiazaryan rent richting de bal. Iskyan onderschept slim de pass. Iskyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sismanyan heeft problemen om de bal te vangen. Yeghiazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan onderschept slim de pass. Iskyan rent richting de bal. Iskyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - FC Abovyan City 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Isahakyan de bal. Yeghiazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeghiazaryan passt de bal in één keer door. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Manaryan is nu in balbezit. Isahakyan is nu in balbezit. Yanikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 46%, FC Abovyan City 54%.
Ararat-2003 - FC Abovyan City 0:1

57e minuut.
Doeltrap. Zakaryan trapt de bal weg. Isahakyan heeft problemen om de bal te vangen. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan draait met de bal, schiet en ... Khorenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Voskanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan onderschept slim de pass. Isahakyan speelt de bal door. Manaryan rent richting de bal. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Sisakyan passt de bal in één keer door. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan maakt een afschuwelijke overtreding. Tserunyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 54%, FC Abovyan City 46%.
Ararat-2003 - FC Abovyan City 0:1