Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vano ARMENIYA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


34e minuut.
Daar is Samvelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avagyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan onderschept slim de pass. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vano - ARMENIYA 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Hamikyan de bal. Mouradyan kopt de bal weg. Avagyan probeert de bal aan de voet te houden. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 32%, ARMENIYA 68%.
vano - ARMENIYA 1:0

52e minuut.
Samvelyan rent richting de bal. Samvelyan passt de bal met de wreef. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Kharatyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Samvelyan rent richting de bal. Samvelyan haalt uit met een fantastische trap. Kharatyan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Khalatyan zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vano - ARMENIYA 2:0

56e minuut.
Klungelig pakt Kharatyan de bal. Koryunyan rent richting de bal. Kharatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duzyan met een sublieme pass. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan passt de bal zonder na te denken. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vano - ARMENIYA 3:0

80e minuut.
Samvelyan onderschept slim de pass. Samvelyan met een sublieme pass. Kharatyan geeft een hoge lob. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan schiet op doel. Daribyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 39%, ARMENIYA 61%.
vano - ARMENIYA 3:0