Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAGIK Kotayq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mashouryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekoyan komt het veld opgelopen. Yuspashyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avagian kopt de bal weg. Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Orbelyan is nu in balbezit. Areyan onderschept slim de pass. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan onderschept slim de pass. Areyan geeft de bal voor. Miranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tsolakyan geeft een hoge lob. Inworp. Yuspashyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emilyan rent richting de bal. Emilyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Kotayq 1:0

27e minuut.
Inworp. Saribekyan met de inworp. Danayan rent richting de bal. Danayan geeft een hoge lob. Gasparyan kopt de bal weg. Miranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Sargsyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GAGIK - Kotayq 1:1

30e minuut.
Gasparyan is nu in balbezit. Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal met de wreef. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 42%, Kotayq 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAGIK - Kotayq 1:1

51e minuut.
Orbelyan met een sublieme pass. Daar is Emilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilyan passt de bal zonder na te denken. Sekoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekoyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Danayan geeft de bal voor. Tserunyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Haroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Kotayq 1:2

61e minuut.
Yuspashyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emilyan rent richting de bal. Emilyan geeft een lange en hoge pass. Sekoyan rent richting de bal. Sekoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Danayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan passt de bal zonder na te denken. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Kotayq 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 44%, Kotayq 56%.
GAGIK - Kotayq 1:3