Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vahananc FC Abovyan City
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bagratuni is nu in balbezit. Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bagratuni is nu in balbezit. Karapetyan onderschept slim de pass. Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Balabekyan speelt de bal door. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan geeft de bal voor. Khachunts heeft problemen om de bal te vangen. Khachunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan onderschept slim de pass. Khachunts rent richting de bal. Khachunts schiet op doel. Avetikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - FC Abovyan City 1:0

27e minuut.
Bagratuni rent richting de bal. Karapetyan is nu in balbezit. Bagratuni begaat een overtreding. Bagratuni krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Voskanyan geeft de bal voor. Iskyan kopt de bal weg. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan draait met de bal, schiet en ... Roubenyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Karapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni passt de bal in één keer door. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 54%, FC Abovyan City 46%.
Fc Vahananc - FC Abovyan City 1:0

49e minuut.
Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Baveyan rent richting de bal. Balabekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts rent richting de bal. Khachunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Karapetyan rent richting de bal. Karapetyan geeft een hoge lob. Daar is Orbelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - FC Abovyan City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 53%, FC Abovyan City 47%.
Fc Vahananc - FC Abovyan City 2:0