Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vahananc Kotayq
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelyan passt de bal zonder na te denken. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Kotayq 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Andonyan de bal onder controle te krijgen. Matevosyan is nu in balbezit. Baveyan rent richting de bal. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts draait met de bal, schiet en ... Ispiryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Matevosyan de bal onder controle te krijgen. Khachunts rent richting de bal. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan haalt uit met een fantastische trap. Ispiryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Kotayq 2:0

21e minuut.
Daar is Tsolakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ispiryan niet meer kan verder spelen. Dardaryan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Areyan rent richting de bal. Khachunts is nu in balbezit. Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Kotayq 3:0

38e minuut.
Khachunts verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Khachatryan is nu in balbezit. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 44%, Kotayq 56%.
Fc Vahananc - Kotayq 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Mheryan de bal. Rafaelyan rent richting de bal. Andonyan maakt een afschuwelijke overtreding. Andonyan krijgt een gele kaart. Rafaelyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rafaelyan kan niet meer verder spelen. Sarksyan komt het veld opgelopen. Karapetyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baveyan rent richting de bal. Baveyan schiet op doel. Dardaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Areyan geeft een hoge lob. Rafaelyan kopt de bal weg. Andonyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachunts rent richting de bal. Khachunts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Andonyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Aivazyan de bal. Yuspashyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aivazyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aivazyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Roubenyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Kotayq 3:1

72e minuut.
Khanchvankyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Roubenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - Kotayq 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 54%, Kotayq 46%.
Fc Vahananc - Kotayq 3:2