Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotayq Fc Vahananc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Khanchvankyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Darbinyan met een snelle inworp. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - Fc Vahananc 0:1

8e minuut.
Chorekyan probeert de bal aan de voet te houden. Aivazyan rent richting de bal. Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan bokst de bal weg.

13e minuut.
Darbinyan speelt de bal door. Andonyan rent richting de bal. Karapetyan onderschept slim de pass. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

23e minuut.
Khachatryan is nu in balbezit. Aivazyan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Danayan de bal. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Asatryan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rafaelyan de bal onder controle te krijgen. Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rafaelyan geeft een lange en hoge pass. Rafaelyan is nu in balbezit. Rafaelyan passt de bal met de wreef. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Darbinyan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rafaelyan de bal onder controle te krijgen. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Aivazyan kopt de bal weg. Daar is Karapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Asatryan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 44%, Fc Vahananc 56%.
Kotayq - Fc Vahananc 0:1

53e minuut.
Baveyan rent richting de bal. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - Fc Vahananc 0:2

62e minuut.
Darbinyan passt de bal zonder na te denken. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts passt de bal in één keer door. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Areyan is nu in balbezit. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan met een sublieme pass. Baveyan rent richting de bal. Baveyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rafaelyan speelt de bal door. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts speelt de bal door. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 52%, Fc Vahananc 48%.
Kotayq - Fc Vahananc 0:2