Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-2003 ARMENIYA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan begaat een overtreding. Tadevosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadevosyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hamikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mirzoyan onderschept slim de pass. Mirzoyan passt de bal zonder na te denken. Kharatyan is nu in balbezit. Manaryan onderschept slim de pass. Manaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Davtyan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Davtyan ... Strafschop! Davtyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Petrosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirzoyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - ARMENIYA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 39%, ARMENIYA 61%.
Ararat-2003 - ARMENIYA 1:0

61e minuut.
Petrosyan met de inworp. Avagyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aharonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Avagyan is nu in balbezit. Mirzoyan rent richting de bal. Mirzoyan passt de bal in één keer door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan geeft een hoge lob. Yeghiazaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan passt de bal met de wreef. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mirzoyan rent richting de bal. Avagyan onderschept slim de pass. Tadevosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tadevosyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 41%, ARMENIYA 59%.
Ararat-2003 - ARMENIYA 1:0