Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amaras vano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Samvelyan onderschept slim de pass. Samvelyan geeft een hoge lob. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan draait met de bal, schiet en ... Nersesyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amaras - vano 0:1

14e minuut.
Malkhasyan is nu in balbezit. Teymuryan onderschept slim de pass. Melkonyan rent richting de bal. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... Daribyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Shahbazyan probeert naar een medespeler te passen. Grigorian is nu in balbezit. Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Azaryan schiet op doel. Daribyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amaras - vano 1:1

31e minuut.
Mikoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan controleert de bal met de borst. Melkonyan begaat een overtreding. Melkonyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Azaryan de bal. Azaryan geeft een hoge lob. Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Nersesyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Danayan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khalatyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan haalt uit met een fantastische trap. Nersesyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mamikonyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xostikyan met een snelle inworp. Melkonyan rent richting de bal. Melkonyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Amaras - vano 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 51%, vano 49%.
Amaras - vano 2:1

53e minuut.
Melkonyan rent richting de bal. Melkonyan speelt de bal door. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap. Daribyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amaras - vano 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 57%, vano 43%.
Amaras - vano 3:1