Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vahananc ARMENIYA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Baveyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aharonyan. Aharonyan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts is nu in balbezit. Baveyan rent richting de bal. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - ARMENIYA 1:0

22e minuut.
Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Sargsyan is nu in balbezit. Sargsyan passt de bal met de wreef. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Khachunts rent richting de bal. Sargsyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sargsyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sargsyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rafaelyan neemt de hoekschop. Darbinyan kopt de bal weg. Daar is Kharatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeghiazaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rafaelyan kopt de bal weg. Sargsyan rent richting de bal. Sargsyan passt de bal zonder na te denken. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vahananc - ARMENIYA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 44%, ARMENIYA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vahananc - ARMENIYA 1:1

47e minuut.
Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts rent richting de bal. Khachunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Avagyan is nu in balbezit. Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts passt de bal in één keer door. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Rafaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelyan geeft een lange en hoge pass. Avagyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rafaelyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herikyan met de inworp. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vahananc - ARMENIYA 1:2

85e minuut.
Avagyan rent richting de bal. Avagyan speelt de bal door. Kharatyan is nu in balbezit. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vahananc 52%, ARMENIYA 48%.
Fc Vahananc - ARMENIYA 1:2