Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-2003 Kotayq
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Matevosyan is nu in balbezit. Manaryan onderschept slim de pass. Manaryan draait met de bal, schiet en ... Ispiryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Yeghiazaryan kopt de bal weg. Areyan heeft problemen om de bal te vangen. Areyan speelt de bal door. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - Kotayq 0:1

7e minuut.
Nalbandian probeert de bal aan de voet te houden. Sadoyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nalbandian. Nalbandian krijgt een gele kaart. Sadoyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tadevosyan de bal onder controle te krijgen. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - Kotayq 0:2

36e minuut.
Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan passt de bal met de wreef. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel. Khorenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 53%, Kotayq 47%.
Ararat-2003 - Kotayq 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Tadevosyan de bal. Areyan met een sublieme pass. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Khorenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - Kotayq 0:3

63e minuut.
Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hovivyan de bal. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan schiet op doel. Khorenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tadevosyan met een sublieme pass. Daar is Areyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan rent richting de bal. Danayan is nu in balbezit. Danayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan draait met de bal, schiet en ... Ispiryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-2003 - Kotayq 1:3

76e minuut.
Mirzoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isahakyan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan met een sublieme pass. Manaryan rent richting de bal. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. Khanchvankyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-2003 55%, Kotayq 45%.
Ararat-2003 - Kotayq 1:3