Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAGIK Amaras
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jknavoryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Xostikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xostikyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tserunyan de bal onder controle te krijgen. Miranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Miranyan met een harde bal richting middenveld. Inworp. Jknavoryan met een snelle inworp. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Emilyan met een sublieme pass. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikoyan is nu in balbezit. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan draait met de bal, schiet en ... Nersesyan bokst de bal weg.

25e minuut.
Sargsyan geeft een hoge lob. Inworp. Azaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcruni rent richting de bal. Arcruni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Orbelyan probeert naar een medespeler te passen. Mashouryan rent richting de bal. Arshakyan is nu in balbezit. Mashouryan onderschept slim de pass. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Emilyan speelt de bal door. Avagian is nu in balbezit. Avagian passt de bal in één keer door. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 48%, Amaras 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAGIK - Amaras 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Mikoyan de bal. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan passt de bal in één keer door. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Amaras 1:0

64e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan geeft de bal voor. Danayan is nu in balbezit. Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yuspashyan kopt de bal weg. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan passt de bal met de wreef. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 57%, Amaras 43%.
GAGIK - Amaras 1:0