Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vano FC Abovyan City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Geghamyan met een sublieme pass. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duzyan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Samvelyan is nu in balbezit. Samvelyan haalt uit met een fantastische trap. Mouradyan kopt de bal weg. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Geghamyan passt de bal in één keer door. Samvelyan is nu in balbezit. Samvelyan passt de bal met de wreef. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Avetikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Samvelyan rent richting de bal. Samvelyan speelt de bal door. Geghamyan speelt de bal door. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 46%, FC Abovyan City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vano - FC Abovyan City 0:0

59e minuut.
Tserunyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Geghamyan de bal. Bagratuni probeert naar een medespeler te passen. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan geeft de bal voor. Orbelyan probeert de bal aan de voet te houden. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan passt de bal met de wreef. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vano 64%, FC Abovyan City 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vano - FC Abovyan City 0:0