Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Abovyan City vano
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Grigorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan speelt de bal door. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Orbelyan geeft de bal voor. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan geeft een lange en hoge pass. Khalatyan is nu in balbezit. Khalatyan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Avetikyan met een sublieme pass. Geghamyan kopt de bal weg. Bagratuni probeert de bal aan de voet te houden. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hovannisyan met een sublieme pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan passt de bal in één keer door. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 50%, vano 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Abovyan City - vano 0:0

75e minuut.
Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan probeert naar een medespeler te passen. Iskyan heeft problemen om de bal te vangen. Iskyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 56%, vano 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Abovyan City - vano 0:0